Πώς συνδέω το ηχείο μου AKAI μέσω Bluetooth;

Η τεχνολογία εξελίσσεται και η χρήση συσκευών γίνεται όλο και πιο εύκολη με περισσότερες δυνατότητες. Πλέον, οι συσκευές αναπαραγωγής μουσικής, όπως τηλεόραση, υπολογιστής ή κινητό μπορούν να συνδεθούν μέσω Βluetooth με το ηχείο Αkai που διαθέτεις και να μετατραπούν σε ένα δυνατό ηχοσύστημα. Ιδανική επιλογή αν θες να γίνεις η ψυχή του πάρτυ και να ξεχωρίσεις. Πώς συνδέεται όμως στη συσκευή σου; Τα βήματα είναι απλά
και είναι τα εξής:

 

  1. Αρχικά, χρειάζεται να ενεργοποιήσεις το Bluetooth στο ασύρματο ηχείο Αkai, ώστε να γίνει ανιχνεύσιμο. O τρόπος εξαρτάται από τη συσκευή, αλλά συνήθως αρκεί το πάτημα του κουμπιού Οn ή το παρατεταμένο πάτημα ενός εξειδικευμένου κουμπιού.
  1. Έπειτα χρειάζεται να ενεργοποιήσεις και το Bluetooth της συσκευής που επιθυμείς να συνδέσεις. Εδώ ακολουθεί η “διαδικασία γνωριμίας” του ηχείου με τη συσκευή σου.
  1. Κατά την πρώτη σύνδεση απαιτείται η σύζευξη και η ανίχνευση του ηχείου στη συσκευή. Συγκεκριμένα, πρέπει να εμφανιστεί το όνομα του ηχείου και αγγίζοντάς το να πραγματοποιηθεί η σύνδεση ή αλλιώς να εμφανιστεί η επιλογή “Ζεύξη”. Στα ηχεία Αkai με οθόνη LED, μπορείς εύκολα να καταλάβεις ότι βρίσκεται σε λειτουργία αντιστοίχισης, καθώς αναβοσβήνει το φως της οθόνης. Τις επόμενες φορές που ανοίγεις το ηχείο, με ενεργοποιημένο το Bluetooth της συσκευής σου, η σύνδεση θα γίνεται αυτόματα.
  1. Και η στιγμή της απόλαυσης έφτασε. Επιλέγεις την αγαπημένη σουμουσική και ακούς δυνατό και καθαρό ήχο από τα ηχεία της Akai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *